General

Presentació del llibre “Ombres de foc” de Jeroni Alsina

El proper dissabte dia 3 de setembre a les 18:30 h inaugurem nova temporada cultural amb la presentació del llibre “Ombres de Foc” de Jeroni Alsina.

Jeroni Alsina (Barcelona, 1937)
Es regalarà un exemplar del llibre als assistents.

La Segona Guerra Mundial no va començar l´any 1941, com molts americans equivocadament
creuen, ni tampoc l´any 1939, el considerat moment de l’inici oficial. Les llavors filosòfiques que, de fet, provocaren la guerra foren plantades molt abans.

El mateix Samuel Klein, ja veia, a principis de la dècada dels anys trenta, el perill imminent que la
filosofia dels nazis representava pels jueus. Per protegir la seva llibertat – i la seva vidava fugir d’Alemanya cap a Anglaterra i va entrar al MI6 per lluitar contra el feixisme.

Ombres de foc, és una obra convincent de ficció històrica que segueix la família Klein des dels anys trenta fins als seixanta, i ofereix una visió fascinant de la bogeria ideològica que va envair Europa i que va portar a la Segona Guerra Mundial, com també descriu les filosofies i els avenços mèdics que es produïren en les dècades posteriors a la guerra.

Il·luminant les intrigues polítiques de la Guerra Civil Espanyola i de la Segona Guerra Mundial, i narrant els primers trasplantaments renals a França i Espanya durant la dècada dels seixanta.